Om os

25 års erfaring med fritidshuse og kolonihavehuse

Om KB Fritidshuse

KB Fritidshuse Aps ejes af Tømrermester Kenneth Henriksen. Han overtog KB Fritidshuse fra Snedker og Tømrerfirma Kim Bengtsson ApS per 1. februar 2020.

Kenneth Henriksen ejer og driver også tømrerfirmaet Pribohuset i Stensved. Kim Bengtson grundlagde KB Fritidshuse og har i over 25 år fremstillet kvalitets fritidshuse og kolonihavehuse.

Vi søger altid, at vores kunder får oplevelsen af at have fået et hjem fra hjemmet i deres nye fritidshus eller kolonihavehus, og at de kan bruge det, det meste af året. Vi har specialiseret os i at levere et kolonihavehus eller fritidshus som SelvByg, MedByg eller som FærdigByg.

Når vi siger “Meget til en lille pris” så er det ikke kun kvaliteten, men også prisen, vi tænker på kvaliteten af vores huse er af samme kvalitet som helårshuse! Produktionen er 100% dansk og har derfor kort leveringstid.

Vær med til at designe netop dit drømme fritidshus. Vi bygger individuelle og unikke løsninger og tegner i 3D AutoCad.

Konceptet er enkelt – du bestemmer slev, hvor meget af din tid, som du vil bruge på opførelsen af dit nye kolonihavehus eller fritidshus! Det som du ikke selv ønsker at lave, det kan vi selvfølgelig hjælpe med.

Udfyld vores kontaktformular